Μεταμοσχευτικά Κέντρα

   Μοιραστείτε το    Facebook Twitter Share

Η αρχική αναζήτηση συμβατού δότη από την παγκόσμια Δεξαμενή γίνεται από τον αιματολόγο θεράποντα ιατρό του ασθενούς σε συνεργασία με τον ΕΟΜ.

  Όταν εντοπιστούν πιθανοί συμβατοί δότες και πρέπει να ξεκινήσει η διαδικασία για περαιτέρω διερεύνησή της καταλληλότητάς τους, τότε οι ασθενείς παραπέμπονται από τον θεράποντα ιατρό τους σε μία από τις αρμόδιες Μονάδες Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών (ΜΜΜΟ) που πραγματοποιούν μεταμοσχεύσεις από μη συγγενείς δότες.

Οι Μονάδες Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών (ΜΜΜΟ), που λειτουργούν στη χώρα μας και έχουν άδεια για πραγματοποίηση μεταμοσχεύσεων από μη συγγενείς δότες είναι οι εξής:

ΑΘΗΝΑ

ΜΜΜΟ ΓΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ: Τηλ: 213-2041103, 213-2041131

 e-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.  ,  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

ΜΜΜΟ ΓΝ ΠΑΙΔΩΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ: Τηλ: 210-7467303

 e-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΜΜΜΟ Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Τηλ: 2313-307533, 2313-307519 

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.


ΠΑΤΡΑ

ΜΜΜΟ Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ΡΙΟΥ (Πάτρα) Τηλ: 2610-999506 

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.